Gadekampe på nørrebro

Det er utrolig populært at skrive om ungdomshuset disse dage, og jeg holder mig selvfølgelig ikke tilbage.
Mange medier ser det som noget udpræget negativt at der er gadekampe mod politiet. Lige meget hvordan jeg prøver at dreje det kan jeg ikke se det negativt.

Vi har en generation af ekstremt fede unge mennesker. De spiser usundt, og bevæger sig for alt lidt. Nu har vi endelig fået dem til at bevæge sig lidt. De løber rundt fra container til container, graver store tunge mursten op og kaster med dem. Det sætter pulsen op og giver fedtforbrændingen et skub i vejret. Vi har tidligere på ugen set Joachim B. Olsen og Wilson Kipketer holde fordrag i ungdomshuset. Vi skal være glade for de unge aktivisters arbejde for at det bliver socialt acceptabelt at bevæge sig kreativt i det offentlige rum.

Om ikke andet så får de unge da tabt sig et par kilo. Ihvertfald når de kommer til at leve de næste par dage på vand og brød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *